Christianshavn og Islands Brygge (3 timer ca 15 km)

Fokus er etableringen og udviklingen af Københavns Havn, forsvarsværker fra 1600- tallet til nutiden, industrien med skibsværftet, og den post- industrielle tid, Slaget på Reden 1801, Christianshavn og Christiania, Islands Brygge, ny arkitektur, havnebadet, København som cykleby og Kødbyens forvandling fra engros handel til hipster sted.
Debat om Havnetunnel, kultur for folket eller de fine, legalisering af narkotika, gentrificering, madkultur, kunst i hverdagen, prostitution.

Rute
Vi starter på jeres skole, hotel eller hvor I lejer cykler og kører Tour ‘en på tværs af historien fra Knippelsbro ved Udenrigsministeriet – forbi Noma og Operaen til Nyholm – Derfra forbi husbådene ved Krudtløbsvej til de gamle forsvarsværker yderst på Lynetten, nord for B&W / Refshaleøen. Derfra ad Refshalevej forbi Christiania og Christianias hovedindgang og ad Bådsmandsstræde til Amagergade – (Huset på Christianshavn) og ned forbi Torvet til Islands Brygge over Olafur Eliassons nye bro, under Langebro og til Islands Brygge, til Artillerivej og  Ballonparken og ind igennem nybyggerierne på Islands Brygge til Bryggebroen og Fisketorvet, opad Cykelslangen til Dybbølsbro og gennem Kødbyen (Den Brune og Den Hvide) og så slutter ekskursionen på Halmtorvet.

Cykel ekskursioner Indre By  (3 timer ca 10 km)

Ny Cykel ekskursioner 3Fokus er på Københavns historie, Chr. Den 4., Kongefamilien, De gamle volde, arkitektur, Forsvaret af København. Debat om København som cykel eller bil by, Kongefamilien og socialhjælp, arkitektur, nationalsymboler, kultur for de rige eller folket, nationalitets begrebet.

Rute
Start fra skole, hotel eller cykeludlejning, og vi kører forbi alle de kendte turistattraktioner: Amalienborg, Rosenborg, Christiansborg, Kongengs Have, Den Lille Havfrue, Kongens Nytorv, Rundetårn, Vor Frue Kirke, Rådhuspladsen, Gammel / Nytorv, Storkespringvandet, Bibliotekshaven og Det Kongelige Bibliotek, Skuespilhuset. Rækkefølgen bestemmes af start stedet.

Vi tilbyder også guidede cykelture f. eks. i de københavnske brokvarterer alt efter jeres behov og interesse, såvel som mere specifikke rettet mod jeres egne interesser i fortællingerne.

Medbring selv cykler – vi kan ved behov formidle leje af cykler.

Vi kan arrangere cykle taxa, hvis der er nogen der ikke kan cykle selv.

Få et tilbud: Cykelekskursioner

Send bestilling så kontakter vi dig hurtigst muligt

Dit navn *

Din e-mail *

Din tlf/mobil *


Antal personer

Dato *

Sted start *

Sted slut *

Tid start *

Tid slut *


Evt. besked