Hvordan ligger landet?

Hvad lå her? her hvor vi står lige nu?  – og hvilken funktion udfyldte lokaliteten, der lå her for længe siden?

Få en guidet tur igennem København, rettet specifikt mod jeres interesser og fokus, lær om historien, København i fortid, nutid og få et glimt af dens mulige fremtid.

Du kan booke en allround tour, eller få en speciel designet tur, hvis du har et specielt emne der interessere jer. Det kan f.eks være kirkerne i København, Københavns brande, gadekampe i brokvarterne, København inden for voldene. sociale institutioners historie, byudviklingen betragtet som spændinger mellem bydelene, modstand på Vesterbro under 2. Verdenskrig, byens arkitektur-historiske udvikling.

Som jeres guider graver vi os, sammen med jer, ned igennem byens lag af fortællinger. Det indebærer en dekonstruktion af de bærende historiske fremstillinger om byen, – sådan som de er blevet fortalt af de dominerende aktører gennem århundreder.

Vi har på baggrund af vores aktive deltagelse i mere end 40 års bytransformation, dels  som fysisk aktive borgere, og dels som debattører og demokratisk valgte repræsentanter, deltaget i kampene om retten til at fortælle byen, dens historie – og retten til byrummet.

Kontakt os og få et tilbud:

Hvis du bare ønsker at leje en bus, kontakt Solibus

Få et tilbud: Personaleudflugter

Send bestilling så kontakter vi dig hurtigst muligt

Dit navn *

Din e-mail *

Din tlf/mobil *


Antal personer

Dato *

Sted start *

Sted slut *

Tid start *

Tid slut *


Evt. besked